Live camerabewaking

Een bewaker die continu meekijkt; Wij waken live over jouw bedrijf of woning. Met behulp van bewakingscamera’s wordt er op door jouw gewenste momenten door ons op afstand continu meegekeken om ervoor te zorgen dat er direct live gereageerd wordt als dit noodzakelijk is volgens een door jouw aangegeven protocol.

Wanneer er sprake is van een incident, wordt meteen de juiste maatregel getroffen. Dit kan zijn het inschakelen van de alarmcentrale, maar ook het verzenden van een sms-bericht of e-mail naar jou of de door jouw aangewezen contactpersoon. Wij beschikken over een breed scala aan camera’s die geschikt zijn voor diverse toepassingen, van simpele camerabewaking tot aan geavanceerde beeldanalyse.

Dankzij onze live camerabewaking hoef je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van uw bedrijf of woning. Wij zorgen ervoor dat er altijd iemand is die meekijkt, zodat er direct gereageerd kan worden in geval van een incident. Zo weet u altijd dat jouw bedrijf of woning in goede handen is.

Hoe werkt Live camerabewaking?

Live camerabewaking houdt in dat er 24/uur per dag, 365 dagen per jaar door ons wordt meegekeken met de bewakingscamera’s die bij jou op locatie zijn geplaatst. Dit doen wij vanuit een centrale meldkamer, waar alle beelden binnenkomen van de diverse locaties die wij bewaken.

Wanneer er sprake is van een incident, wordt er direct contact opgenomen met de alarmcentrale. Zij zullen dan verder handelen volgens het door jou aangegeven protocol. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er een patrouille naar jouw locatie gestuurd wordt, of dat de politie direct ingeschakeld wordt. Kijk online bij Brinkman Beveiligingen voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *