Rietmatten specialist

Op zoek naar een rietmatten specialist? Zoek dan niet verder! Rietmatten van de rietmattenspecialist zijn de beste rietmatten om in te zetten in je tuin of balkon.

De drie varianten

Gepelde rietmatten. Gepelde rietmatten zijn rietmatten waarbij de buitenste laag van het riet is verwijderd. Dit zorgt voor een gele kleur, waardoor het een tropische uitstraling krijgt. Daarnaast zorgen gepelde rietmatten ervoor dat er geen rietschilfers vanaf komen. Zo houd je een schoon huis!

Ongepelde rietmatten. Ongepelde rietmatten zijn in tegenstelling tot de gepelde niet bewerkt. Het is een stevige rietmat en wordt vaak gekozen als schutting, tuinbekleding of rieten tuinscherm.

Dikke rietmatten. Dikke rietmatten hebben dikkere rietstengels dan de twee varianten hiervoor, waardoor deze uitermate geschikt is als balkonscherm of tuinafscheiding.

Dikke rietmatten als rieten balkonscherm

De meest geschikte rietmatten om te gebruiken als balkonscherm zijn de dikke rietmatten. Door de dikke stengels van de rietmat zorgt het voor veel privacy en dus voor een maximale gezichtsdichtheid.

De rietmatten zijn makkelijk te bevestigen aan je balkon. Je kan de rietmatten namelijk makkelijk met tie wraps of ijzerdraad vastmaken aan de relingen van je balkon. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de wind, dus zorg ervoor dat je de mat op meerdere plekken bevestigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *